Om oss

Välkommen att ta kontakt och söka medlemsskap hos oss. För att kunna komma till oss och ta del av allt som ingår i BDSM och sadomasochism bör man först bli antagen som medlem hos oss i vår klubb.

Vi ordnar härliga och mysiga fester regelbundet, dit alla par och singlar är välkomna. Det spelar ingen roll vilka sexuella preferenser som du har. Här kommer du att träffa singlar och par som alla har sina egna önskemål om sex. Känner du dig blyg, och är ovan, gör det absolut inget. Alla har sin början och du får vara precis som du är. Däremot finns det några saker som vi vill att alla medlemmar förhåller sig till.

Allt som sker måste vara ömsesidigt och överenskommet. Det ska vara lustfyllt, roligt, njutningsbart och härligt. Därför kommer man överens om hur sexet ska gå till innan vi börjar, så att alla är med på vad som ska ske och inte.

Swingers party

Vi ordnar även Swingers party för dem som vill gå på sådana fester. När det kommer till Swingers är det viktigt att man alltid respekterar sin partner och att det finns ett samtycke till sex med andra, och att man går tillsammans hem igen, och att det inte blir scener av svartsjuka eller andra obehagligheter.

Vi ordnar Swingers party för alla Swingers och har som krav att man kommer tillsammans med sin partner, liksom man lämnar med sin partner.

Är det något som du undrar över? Ställ din fråga till oss, vi svarar så snart som vi bara kan. BDSM Stockholm är en förening som drivs som en privat klubb med regelbundna evenemang i Stockholm. Välkommen med din medlemsansökan!