Bli medlem

Testa din inre BDSM Mistress eller BDSM Slav! Hos oss kan du få leva ut allt det som du har drömt om inom BDSM, sadomasochism och Swinger-sex. Vi vill frigöra människors inre längtan och lösa upp undertryckta känslor efter ett sex som tänjer dina gränser – hur långt är du beredd att gå? Upplev sex på ett helt nytt sätt och lev ut det som du alltid har drömt om.

Så blir du medlem

Börja med att skriva och presentera dig själv, och om du vill komma med din partner, så berättar ni båda om er själva. Berätta om er sexuella läggning och vad du eller ni önskar er. Skicka även med en helkroppsbild, där även ansiktet syns. Skriv hela ditt namn.

När du sedan (eller du och din partner) är godkända som medlemmar får ni en inbjudan till ett första party. Då betalar man 1 000 kronor per person och per år i medlemsskap. Detta för att vi som är ideell förening, ska kunna betala alla omkostnader för våra fester, lokal, inredning och sexleksaker. Sedan är det bara att komma när det passar dig eller er båda.

Välkommen till BDSM i Stockholm!

Hos oss får du leva ut allt det som du hittills har önskat men inte har vågat. Vill du dominera någon – eller vara någons underlydande slav och gå i koppel. Du kanske vill ha lite smisk på rumpan med en skön piska som höjer din känsel till helt nya nivåer. Det är alltid mycket spännande och kittlande att testa något nytt!

bdsm-kläder