bdsm-slav

BDSM Slav

Vill du vara en BDSM Slav? Har du drömt om att vara undergiven? Välkommen till BDSM Stockholm. Här kan du prova på att vara någons slav och få den där extra njutningen och sexet på en helt annan nivå.

Känna smärta som är välkommen

När det kommer till smärta – och sex ska kännas smärtsamt – så är det mycket viktigt att allt som händer ska ske i samtycke. Den smärta som du kommer att uppleva ska vara just sådan som du har kommit överens om innan. Och före en sexupplevelse med BDSM kan vi komma att mycket tydligt gå igenom vilka saker som får ske och vilka redskap som vi kommer att använda.

Få dina drömmar uppfyllda med härligt sex

Om du har drömt om en vacker BDSM Mistress som kommer gående mot dig med höga klackar och stövlar och som osar sex, ska du prova på att underkasta dig alla hennes önskningar. Du kan få en sådan BDSM Mistress som uppfyller dina önskemål om hårdare tag, smisk på rumpan och utebliven orgasm. Hon slutar precis när du är inne i orgasmens stegring och du får uppleva stegringen om och om igen utan att nå fram. Vill du så kan du få exakt det.

Använda stoppord mycket viktigt

Alla ska ha stoppord som både BDSM Slaven och BDSM Mistress kommer överens om ska bestämma händelsförloppet. Det ska inte ske något som man inte kommit överens om innan och som BDSM Slav ska man alltid kunna säga till när man inte längre vill vara med. Då ska man använda det överenskomna stoppordet för att förhindra att något sker som inte är okej.

Den mentala dominansen lika viktig

Att vara en BDSM Slav handlar inte bara om fysisk underkastelse, det handlar lika mycket om den psykiska. Här är det viktigt att faktiskt gå hela vägen i underkastelse och göra som din BDSM Mistress säger till dig. När du har lärt dig tänja på gränserna för vad du klarar av, kommer du att känna en stor befrielse och rus av lycka. Nästa gång kanske det är du som är BDSM Mistress och får dominera din egen BDSM Slav – den som prövar får se!

Tänder du på dominans och längtar efter en vacker BDSM Mistress som kliver över dig och slår dig när du inte lyder henne? Då ska du testa att bli hennes nästa BDSM Slav!