bdsm-mistress

BDSM Mistress

Att vara en BDSM Mistress kräver att man gillar att dominera och bestämma över någon annan. En del av det handlar om att ta reda på den andras svagheter och gilla att utnyttja det.

Går man in i rollen som BDSM Mistress är det du som styr sexet, som styr händelseförloppet. Det är du som smiskar rumpan när din BDSM Slav inte lyder dig. Du får ta till vara alla känslor av att vara alfahanne eller alfahona. Det är ditt ord som gäller och nåde den som inte lyder dig. Kom till oss på BDSM Stockholm och utforska din inre BDSM Mistress!

Så är en bra BDSM Mistress

När det kommer till att vara en BDSM Mistress handlar inte om att vara så elak som möjligt. En bra BDSM Mistress ska även kunna uppmuntra sin BDSM Slav när hon, eller han gör som du säger. Men uppmuntran kommer inte utan offer, och här är det BDSM Slaven som ska offra sin fria vilja och visa total underkastelse inför dig som är hennes eller hans BDSM Mistress.

Det som är anmärkningsvärt i detta sammanhang, är att utanför BDSM:s sexlek, kan alla parter vara otroligt ömsinta mot varandra. När sexet är över så är rollerna övergivna och sexet tillsammans kan skapa en otrolig närhet till varandra. Detta är mycket viktigt att alltid ha med sig när man går in i BDSM; det handlar inte om våld eller elakheter, det handlar om sex, närhet, men även hårda och tuffa tag, på de sätt som man som BDSM Mistress och BDSM Slav vill ha det.

Viktigt med lyhördhet mitt i sexleken

Blir BDSM Slaven rädd och använder ett stoppord så måste du som BDSM Mistress lyssna och inte tvinga på BDSM Slaven någon aktivitet som BDSM Slaven inte har kommit överens om innan och inte vill som. Här kan det vara viktigt att vara lyhörd mitt under sexleken så att sexet blir underbart för alla parter. Sedan kan man även vilja vara switcher och byta roller med varandra. Dock är det inte riktigt alla som klarar det, men det kan säkert ge mycket om man så vill och önskar.

Testa vår sexklubb när du vill utforska din BDSM natur. Här får du fria händer inom våra ramar att tänja på gränserna och bli just sådan sexig varelse som du har drömt om!